El carrer Doctor Battestini s’obrirà al trànsit el 2 de gener

  L’aparcament en superfície donarà pas a més d’un centenar de places de zona blava, a l’espera que l’espai aculli la nova estació d’autobusos municipals

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El carrer Doctor Battestini s’obrirà al trànsit a partir del dimecres 2 de gener i l’aparcament en superfície donarà pas a una zona blava d’aparcament en superfície.

  Amb el canvi d’any l’aparcament Battestini, gestionat per l’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona, cessarà l’activitat. D’aquesta manera el carrer s’incorporarà al viari municipal de lliure circulació, en sentit únic de circulació, amb entrada pel carrer de Pere Martel i sortida pel vial de servei de l’avinguda Roma.

  Les prop de 150 places de què fins ara constava l’aparcament es reconvertiran en zona d’estacionament regulat de curta durada (zona blava), amb l’objectiu de promoure una major rotació d’aparcaments i que “els veïns de la zona puguin aparcar gratuïtament als migdies, a les nits i als diumenges”, ha declarat el conseller de Mobilitat i president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero.

  El conseller ha explicat el motiu d’aquest canvi: “El govern municipal ha decidit que la zona de Battestini es converteixi properament en la futura estació central d’autobusos municipals. Hem optat per adaptar-nos progressivament a aquesta decisió i ampliar el nombre de places d’aparcament en rotació fins que comencin els treballs d’adequació de l’estació. Paral·lelament, la maquinària de l’aparcament Battestini aprofitarà per traslladar-se a l’aparcament de l’avinguda Catalunya, que s’havia quedat obsoleta i així podrem restablir el servei amb normalitat”.

  Els 14 abonats que tenia l’aparcament Battestini han estat recol·locats als aparcaments municipals Imperial Tàrraco i Rambla Companys.

  La nova ordenació viària i regulació de l’estacionament entrarà en funcionament el dia 2 de gener. No obstant això, aquell mateix dimecres començarà la substitució de la maquinària i la instal·lació dels parquímetres, de manera que es preveu la zona d’estacionament regulat sigui cent per cent efectiva a finals de setmana.