El Camping & Resort Sangulí Salou acaba la temporada amb el “Halloween” més familiar

  Seran 4 caps de setmana amb moltes activitats per a tota la família

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El Camping & Resort Sangulí Salou es prepara pel tancament de la seva quaranta-sisena temporada. Enguany torna a escriure el punt i final amb “Halloween”, una divertida experiència per a tota la família que se celebrarà des de l’11 d’octubre fins al 4 de novembre.

  Aquest esdeveniment s’ha consolidat com una de les festes més esperades per part dels seus clients. Disfresses, decoració, concursos, animació per a totes les edats, passatges del terror i sopars temàtics atrauen cada any a famílies amb moltes ganes de divertir-se.

  Un any més, hi haurà un sopar temàtic al Restaurant Sangulí que constarà de dos menús, un infantil i un per adults, amb plats inspirats en la festa de la carabassa. A més, enguany hi haurà tres tipologies de concurs pels clients: un concurs de disfresses dividit en dues categories: infantil i grupal per a adults, un concurs de fotografies a xarxes socials i un concurs de decoració d’allotjament i parcel·la.

  Torna també l’estrella d’aquesta festa: els passatges del terror. A partir del dia 11 d’octubre, cada cap de setmana es realitzaran diferents passis perquè tant petits com adults puguin gaudir d’un passatge terroríficament divertit. El passatge infantil està tematitzat en la mítica Transilvània i en el famós personatge de Dràcula. El passatge dels adults serà una bogeria terrorífica batejat amb el nom de Psychotic. I, a més a més, cercaviles, tallers de manualitats especials i, com a novetat d’aquest any, una Festa Infantil de “Halloween” amb moltes activitats dedicades als més petits.

  En total, quatre caps de setmana plens d’activitats on no hi haurà temps per a l’avorriment. Per aquest motiu, l’equip de treballadors ja està en marxa amb tots els preparatius per fer que aquest “Halloween” sigui un final inoblidable a una temporada de rècord. Tot això, i molt més, al Camping & Resort Sangulí Salou des del dia 11 d’octubre. Sigui pel membre que sigui de la família, el Sangulí ha preparat una selecció d’activitats i esdeveniments únics, dissenyats per posar els pèls de punta.