El Bouquet Festival arriba a la seva 7a edició

La Casa Canals, el Teatret del Serrallo i el claustre del Seminari seran els espais utilitzats

Músics, organitzadors i col·laboradors en la presentació del Bouquet Festival. Foto: JC

El Bouquet Festival arriba un any més a Tarragona, en la que serà la seva setena edició. Des de l’any 2013 el Bouquet emergeix com un festival únic a la ciutat amb un segell diferencial que vol maridar patrimoni, música i vermut. Consolidat en l’agenda cultural tarragonina, el festival ha visitat diversos espais emblemàtics de la ciutat i, enguany, serà el torn de la Casa Canals, el Teatret del Serrallo i el claustre del Seminari.

La proposta musical, amb concerts de petit format i aforament reduït, “busquen la calidesa de les nits d’estiu a Tarragona i la proximitat amb la música en directe i els músics”, ha explicat la directora del festival, Maria Parra. Un dels trets diferencial d’aquest festival és que “vol ser eclèctic i no centrar-se en un tipus concret de música”, sinó apropar la màxima varietat d’estils al públic, des del jazz o la música clàssica als tangos o el flamenc.

Per aquesta setena edició, la direcció artística del Bouquet ha apostat per eixamplar la seva programació a formacions de tot l’Estat i combinar-lo amb els músics locals per crear una potent xarxa cultural. Seguint la filosofia del Bouquet, els concerts tindran lloc en un ambient íntim i aniran seguits d’un tastet gastronòmic amb vermut.

Aquest 2019, el festival es dividirà en tres cicles marcats per un estil propi lligat a cada espai. En el primer, com ja és habitual, es podrà gaudir del “Concurs Internacional de Focs Artificials” des del terrat de la Casa Canals. Serà els dies 5 i 6 de juliol, amb concerts de folk de Fetén Fetén i Guillem Anguera respectivament.

El segon cicle estarà dedicat al jazz i tindrà lloc al Teatret del Serrallo. Comptarà amb les actuacions de Sommeliers el 26 de juliol i de Pere Navarro el 2 d’agost. Per últim, el tercer serà el de la música clàssica i s’ubicarà al Claustre del Seminari, on es farà un concert de Paula Coronas el d’agost i el concert de cloenda el 30 d’agost a càrrec de les germanes Isabel i Cecília Serra acompanyades de la pianista Maria Parra.

Com cada any els concerts començaran a les 21 hores i tindran una durada aproximada d’una hora. Les entrades ja es poden comprar a www.tarracoticket.cat a un preu de 25 euros per al concert inaugural e Fetén Fetén, 15 euros per als concerts al Teatret i 20 euros la resta.