El bisbalenc Raúl Gallego inaugurarà l’exposició de fotografia ‘La Bisbal viva’

  Es farà en el marc de la Fira de la Bisbal, el dissabte 5 d’octubre, a les 19h, al Centre Municipal de Cultura (CMC)

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge d'una de les mostres de l'exposició de Raul Gallego. Foto: Cedida

  El bisbalenc Raúl Gallego inaugurarà l’exposició de fotografia “La Bisbal viva” en el marc de la Fira de la Bisbal, el dissabte 5 d’octubre, a les 19h, al Centre Municipal de Cultura (CMC).

  La mostra es compon de fotografies del municipi en diversos moments de l’any. Així, s’hi poden veure camins, carrers, detalls d’algunes façanes i llocs emblemàtics del municipi, retrats, festes populars o instants de la verema. Segons el Raúl, la mostra es titula ‘La Bisbal viva’ perquè “mostra la vida d’un poble que està viu. La vila de la Bisbal té molta vida, hi passen coses i s’hi fan coses, la gent té inquietud per fer coses”.

  El Raúl Gallego és veí de la Bisbal del Penedès. La seva vocació per la fotografia sempre ha estat latent però va ser fa tres anys quan va decidir dedicar-s’hi de forma professional. Segons explica el fotògraf, “la meva dedicació professional a la cocteleria em va portar a fer fotografies de còctels. La meva sorpresa va ser quan, després de veure les fotografies que feia, els restaurants van començar-me a demanar si els podia fer jo les fotos per a les cartes. Aquí va ser quan vaig decidir començar a treballar la fotografia de forma professional, això em va portar a fer retrat i fotografies de concerts i, al final, he començat fent fotografia de diversos tipus i estils”.

  L’exposició ‘La Bisbal viva’ mostra la visió fotogràfica del Raúl Gallego sobre el municipi. Segons explica l’autor “per a mi és un resum d’aquests dos anys i mig de projecte que engloben l’ambient, la vida, els paisatges, el carrer, les persones, etc. de la Bisbal en el seu dia a dia, que demostren que un poble relativament petit pot tenir molta vida, com és el cas de la Bisbal. Potser no tenim platja, però tenim paisatges que no tenen res a envejar; potser no som una ciutat com Vilanova i la Geltrú, però la gent surt al carrer i participa en les activitats i això es fa palès en el gran nombre d’entitats que hi ha al municipi”.

  ‘La Bisbal viva’ mostra la vida de la Bisbal del Penedès durant totes les fases de l’any. Es podrà visitar del 5 al 13 d’octubre al CMC.