El Baix Penedès es solidaritza amb el càncer

  El proper dissabte dia 3 de juny es farà a Bellvei el tradicional dinar de la Lliga contra el Càncer

  Com cada any, la comarca del Baix Penedès es solidaritza amb el càncer fent el dinar de la Lliga contra el càncer, per tal de recaptar diners per a la investigació i el tractament.

  L’any passat va ser el torn d’Albinyana i enguany el municipi amfitrió és el de Bellvei, el qual i a través de la seva delegada Ingrid Salas  tindrà l’honor d’acollir aquest esdeveniment solidari.

  El dinar tindrà lloc el proper dissabte dia 3 de juny  a les 13.30 hores al Pavelló Municipal ubicat al C/Josep Urgell Vidal. Ja es poden comprar els tiquets del dinar a 20 euros per col·laborar amb aquesta causa en els diferents muncipis i a través dels delegats i delegades.

  A banda del dinar, i com és habitual, els assistents podran comprar la tradicional rifa que consistirà en regals que cada delegada de municipi aportarà per tal de sortejar després del dinar i comptarà amb l’animació de la Bellvei Band.

  A l’acte assistiran el director de la Lliga contra el càncer, David Ortega, el president de la Lliga, Joan Borràs i Fèlix Sans, alcalde de Bellvei, entre d’altres autoritats  i representants polítics de tota la comarca.