El Baix Penedès es promociona a través del transport públic

  A totes les imatges està citat el nom de l'autor/a de la fotografia, així com el nom del projecte

  Imatge d'un dels autobusos on hi surten les imatges de la comarca. Foto: Cedida

  L’èxit del nou projecte turístic comarcal, ‘Instabaixpenedès’, ja és visible en diferents rutes d’autobusos de Catalunya. En concret, algunes de les fotografies guanyadores i seleccionades es poden trobar als autobusos i ferrocarrils d’Igualada i als autobusos de Manresa.

  A totes les imatges està citat el nom de l’autor/a de la fotografia, així com el nom del projecte.

  Aquesta és una manera de mostrar el potencial turístic del Baix Penedès mentre els usuaris del transport públic fan el seu trajecte habitual.

  L’objectiu d’Instabaixpenedès ha estat precisament aquest, difondre tota la seva important força turística a través de les xarxes socials, per tal d’arribar al major públic possible, aconseguint una bona posició a Instagram.

  Un dissabte al mes (durant novembre, desembre, febrer, març i abril), s’ha organitzat una sortida guiada pels diferents municipis del Baix Penedès, amb visita als cellers pròxims i tast de vins inclòs per als assistents de la sortida.

  Cada participant optava al concurs fotogràfic via instagram, on es promocionava el poble, els paisatges gaudits i les vinyes visitades. Cada persona que hi volia participar ho feia penjant una fotografia a la seva xarxa social instagram i afegir el #instabaixpenedes.

  El conseller comarcal de Turisme en funcions, Jaume Casañas, ha explicat que ‘fent arribar les imatges a rutes de transport públic és un pas més d’aquest nou projecte que tanta acceptació ha tingut. El Baix Penedès ha de poder arribar a més gent, per captar nous visitants i fer veure la riquesa que tenim, tant interior com marítima, com a destinació turística’.

  En aquesta línia, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès en funcions, Eva M. Serramià, ha destacat que ‘amb aquest projecte hem volgut aconseguir desestacionalitzar el turisme en aquesta època de l’any, ja que la comarca permet ser una destinació tant hivern com estiu‘.

  InstaBaixPenedès’ ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Patronat Costa Daurada, el Consorci Enoturisme Penedès, Terra i Taula, sota la coordinació de l”Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès.