El 30 de novembre i 1 de desembre torna la Fira de Santa Llúcia de Canyelles

  Una exposició a Harry Potter dins el castell i un servei d'autobusos gratuïts des de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedès, formen part del llarg llistat de novetats que presenta la Fira d'enguany

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge de presentació de la Fira de Santa Llúcia de Canyelles. Cedida

  L’Ajuntament de Canyelles ultima ja els darrers detalls de la dissetena edició de la Fira de Santa Llúcia. L’esdeveniment que obre la porta al Nadal i que tindrà lloc a la vila durant el cap de setmana del trenta de novembre i l’u de desembre, ha estat presentat a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Rosa Huguet.

  Més de tres-centes cinquanta parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació ompliran el nucli antic del municipi de Canyelles, en la qual és una de les fires de Nadal més importants d’arreu del territori català.

  La presència  d’una exposició dedicada a Harry Potter a l’interior del castell o l’emplaçament de “El Bosc de les Il·lusions” en els seus jardins, són dues de les principals novetats d’enguany que per primera vegada en tota la història de la Fira, donen vida al recinte fortificat.

  Tanmateix, la  totalitat en l’ús de la fusta en quasi totes les parades, la mostra d’oficis artesans a l’Artífex, l’espai tranquil habilitat per a mares i infants a l’interior de l’ajuntament, o el servei gratuït d’autobusos des de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedès, formen part del llarg llistat de novetats que es podran trobar en aquesta edició sense passar per alt els actes més emotius i tradicionals com són el lliurament del tió als recents nascuts del municipi, l’entrega de la carta de reis al Patge Vibó o el reconeixement a l’escudellaire d’honor amb l’entrega del cullerot de fusta.

  Encara en el marc de les activitats nadalenques del municipi i de la Fira, l’alcaldessa ha anunciat que des d’aquest dijous, la vila ja començarà a lluir part de la seva decoració nadalenca amb la inauguració del pessebre del consistori i el pessebre del Casal; aquest darrer, el més gran i automatitzat del municipi, que, a més a més, col·labora amb la jornada solidària de la Marató de TV3. En el mateix sentit, Huguet ha agraït la tasca que es realitza des del Col·lectiu Dona i el Grup de Savis com a principals impulsors de l’esdeveniment.