El 155, una de les terminacions més venudes de la Loteria de Nadal a Tarragona

Avatar photo

Els loters de la ciutat refereixen un petit repunt en la venda de la Loteria de Nadal, tot i que encara molt lluny del que es venia abans de la crisi

Els tarragonins comencen a recuperar la il·lusió per la Loteria de Nadal. Són moltes les supersticions que envolten el gran esdeveniment loter de l’any i moltes les persones que no volen perdre’s aquesta cita de cada 22 de desembre. Si més no, les curiositats també envolten les peticions dels clients a l’hora d’escollir els seus números. Aquest any, l’article 155 ha estat un dels protagonistes en la Loteria de Nadal, ja que aquesta terminació ha estat de les més demandades, segons ha detallat Sergio Barril, loter responsable de l’Administració núm. 17, situada al barri de Sant Pere i Sant Pau. De fet, Barril explica que aquest número ja s’ha esgotat i que l’han demanat “tant els d’una banda com els de l’altra”.

També és un clàssic que els més entusiastes del sorteig nadalenc demanin números amb terminacions que coincideixen amb dates assenyalades en els seus calendaris, com les de naixement -seves o d’algun ésser estimat- o les de casament. I, encara que pugui semblar discordant, el número 13 -tradicionalment reconegut com el número de la mala sort- és el rei de la Loteria de Nadal. Diversos loters tarragonins han fet referència a aquest número com el gran escollit. De fet, Sergio Barril assegura que els números acabats en 13 solen esgotar-se des de l’agost o el setembre. El loter també ha destacat les terminacions que coincideixen amb l’any que acaba o el que arribarà en poc temps, en aquest cas el 18 i el 19. La lotera de l’Administració Cal PantxoCorinne Toral, situada a la plaça Corsini, també ha destacat les terminacions en 7 i en 5, que esdevenen tot un clàssic.

Un petit repunt, però sense recuperar les xifres de fa 10 anys

Respecte a les vendes, els loters han referit a un petit repunt en la Loteria de Nadal. El loter de l’Administració de Sant Pere i Sant Pau, però, assegura que les xifres encara “no tenen res a veure” amb les que s’arribaven a assolir els anys abans de la crisi econòmica.

En el cas de l’Administració de Cal Pantxo, la seva lotera ha destacat la recuperació de la plaça Corsini, i el rellotge carilló com a reclam, que han afavorit una “major afluència de gent”. Igualment, Toral també ha apuntat al fet que l’any passat es va repartir un segon premi a aquesta Administració, la qual cosa també atreu més gent.

Tarragona, ciutat ‘gafada‘?

Per tots és sabut que el ‘Gordo‘ no ha caigut mai a Tarragona. De fet, la nostra és una de les tres províncies de tota Espanya en les quals no ha tocat mai, juntament amb Zamora i Àvila. Aquest fet també provoca la desconfiança dels més supersticiosos. Barril atribueix aquest fet a les baixes vendes i apunta que la venda de la Loteria de Nadal a Tarragona és inferior a la venda en la majoria de la resta de províncies. Tot i això, el loter és optimista i assegura que no s’ha de considerar Tarragona com una ciutat ‘gafada‘. “Pot tocar a Tarragona com a qualsevol altre lloc. Per què no?”, conclou.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Persones en situació de vulnerabilitat fan mobles per a la Casa de Fusta

Notícia següent

Ja és Nadal a Cambrils

Notícies relacionades