Dow i la URV lliuraran aquest dijous el 40è Premi Dow

L'acte es realitzarà demà a les 18:30h

El proper dijous, 5 d’abril, Dow Tarragona acollirà una nova edició de l’acte de lliurament del Premi Dow 2018. Un any més, i ja en són 40, la companyia i la URV han unit esforços per reconèixer el mèrit acadèmic i la projecció professional de l’alumne o alumna més destacat del darrer curs de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ).

L’acte de lliurament del Premi Dow 2018 comptarà amb la presència com a principal autoritat de la companyia de Javier Constante, Vicepresident Comercial i President de l’equip de lideratge comercial per a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i la Índia, així com amb d’altres representants internacionals, nacionals i regionals de Dow, que estaran acompanyats per una àmplia representació del teixit econòmic, social i acadèmic del nostre territori.

Aquest esdeveniment estarà dividit en dues parts. Per una banda, a les 18:30h es procedirà a iniciar l’acte de lliurament del Premi Dow 2018. La finalitatzació de l’acte serà a les 19:45h. L’acte es realitzarà a l’Auditori de l’edifici J de les instal·lacions de Dow Tarragona al polígon sud (Autovia de Salou s/n, La Canonja.