Dos homes es fan passar per policies i atraquen una associació cannàbica

    Els agressors portaven armes de foc simulades i anaven amb tercera persona que seria un jove que troba en llibertat amb càrrecs

    El jutjat de Cerdanyola del Vallès va decretar el passat 23 de gener presó per a dos homes de 33 i 42 anys acusats de l’atracament a una associació cannàbica de Montcada i Reixac fent-se passar per policies. Un tercer home de 18 anys també va ser detingut per la seva implicació en els fets i es troba en llibertat amb càrrecs. A tots ells se’ls investiga per un delicte de robatori amb violència i intimidació i usurpació de funcions públiques. Un dels detinguts també està acusat d’un delicte de danys causats al local i un altre de lesions perquè hauria colpejat i ferit un dels membres de l’associació en un cella amb l’arma falsa que duia.
    Segons els Mossos d’Esquadra, els fets es van produir el passat 20 de gener, quan tres homes van entrar en un local de Montcada i Reixac dient que eren guàrdies civils i intimidant la gent que hi havia dins amb armes de foc simulades. Els membres de la associació van detectar que els tres homes no eren policies i es van llençar sobre un d’ells per intentar retenir-lo. L’agressor va intentar resistir-se però no ho va aconseguir, mentre que els altres dos homes que anaven amb ell van fugir del local.

    Quan van arribar els Mossos van detenir l’home que havia estat retingut i li van trobar una placa metàl·lica falsa de la Guàrdia Civil, una arma de foc simulada i les claus d’un vehicle aparcat al carrer, on hi havia la documentació d’un dels presumptes atracadors. L’endemà els Mossos van detenir el segon presumpte agressor al seu domicili de Cerdanyola, i el tercer implicat va ser arrestat al mateix municipi el 24 de gener.

    Els dos primers homes van passar a disposició del jutjat número 7 en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès el 23 de gener, i el jutge va decretar presó per a tots dos. El tercer detingut es va presentar davant del jutge el 25 de gener i va ser deixat en llibertat amb càrrecs. Tots ells són veïns de Cerdanyola de nacionalitat espanyola i cubana i tenen diversos antecedents policials.