Dos gossos deslligats ataquen un home de 43 anys a Mollerussa

    Els fets van tenir lloc diumenge a la nit i els animals, que no estaven amb la seva propietària, el van mossegar diverses vegades a la cama esquerra

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Dos gossos deslligats van atacar un home de 43 anys ahir diumenge a Mollerussa provocant-li ferides lleus. Els fets van tenir lloc a les onze de la nit al carrer Enric Granados quan l’home es va veure sorprès pels animals que anaven deslligats pel carrer sense cap acompanyant. Li van fer diverses mossegades a la cama esquerra i l’home va haver de refugiar-se al capó d’un cotxe aparcat per no rebre més atacs dels animals, que no són de raça perillosa. Aleshores va alertar a la policia i es van personar al lloc una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una altra de la Policia Local així com també una ambulància del SEM. Els agents van poder atrapar els gossos i els van traslladar en unes gàbies que l’Ajuntament de Mollerussa té en un solar del carrer Comerç. L’home va ser traslladat al CAP de la capital del Pla d’Urgell mentre que la policia va localitzar la propietària dels animals a qui se li ha aixecat dues actes, una per infracció de les ordenances de tinença d’animals i l’altra per infringir la llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana.
    La policia també va instar a l’home atacat per aquests dos gossos a presentar una denuncia als Mossos d’Esquadra. D’altra banda, s’ha demanat a la propietària dels animals que passi aquest dilluns al matí per la comissaria de la Policia Local per notificar-li les actes que se li han aixecat per informar-li sobre la situació dels dos gossos que de moment continuen sota custòdia municipal.