La Diputació aprova la millora de la carretera TV-2401 entre la Joncosa del Montmell i la urbanització Mirador del Penedès

  El projecte, pressupostat en gairebé 1,8 M €, amplia la calçada i elimina revolts perillosos

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Diputació de Tarragona ha aprovat el projecte de condicionament de la carretera TV-2401 entre la Joncosa del Montmell i el Mirador del Penedès, dos nuclis situats al terme municipal del Montmell. La millora, pressupostada en 1.797.428,79 €, afecta un tram de 2,7 km, actualment amb una amplada de calçada inferior als 5,5 metres i amb una sèrie de revolts molt tancats i amb poca visibilitat. Això dificulta el pas simultani de dos vehicles pesants i converteix en perillosos diversos trams, en un dels quals se situa l’accés principal al nucli urbà de la Joncosa.

   

  El projecte, aprovat en el darrer ple de la Diputació de Tarragona, preveu el condicionament total de quatre trams, que sumen en total 1.037 metres, amb actuacions que inclouen la construcció d’una rotonda, vorals, voreres en alguns indrets, connexions amb camins o variacions puntuals de traçat, entre altres mesures. Pel que fa a la resta de trams del projecte, amb 1.663 metres, s’ampliarà la calçada per tal d’arribar a l’amplada mínima de 6 metres.

   

  Aquesta actuació s’inclou en el procés de millora constant de la xarxa viària de la Diputació, i reflecteix l’afany de la institució supramunicipal per contribuir a l’equilibri territorial i la millora de les condicions de vida dels habitants del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.