Dídac Nadal vol convertir els polígons industrials en pols d’atracció que millorin la competitivitat de les empreses

  El candidat de Junts per Tarragona considera imprescindible incrementar la inversió destinada per dignificar-los i recorda que són espais estratègics per crear ocupació i riquesa a la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, s’ha compromès aquest dimecres a “convertir els polígons industrials de la ciutat en veritables pols d’atracció que millorin la competitivitat de les empreses”. L’alcaldable considera que “és indispensable incrementar la inversió destinada a aquestes àrees empresarials per tal de fer realitat el pla de promoció i millora dels polígons industrials”. “En els darrers anys gran part de la inversió ha estat supeditada a la venda de patrimoni, un fet que no podem tornar a permetre”, ha apuntat.

  Nadal ha qualificat de lamentable l’estat actual dels polígons industrials. “Hi manca senyalització i molts senyals estan trencats, hi ha nombrosos abocadors, les voreres i l’asfalt estan degradats, els carrers i les zones verdes resten brutes i sense manteniment davant l’embolic amb les empreses municipals contractades, també existeixen naus abandonades…”, ha explicat l’alcaldable, que ha recordat que les empreses establertes en aquests polígons “fa més d’una dècada que reclamen la seva dignificació”.

  Davant d’aquesta situació, el candidat de Junts per Tarragona aposta per dotar de més recursos humans i econòmics l’àrea municipal que té competència sobre els polígons industrials per tal de posar en marxa actuacions com són un servei de recollida porta a porta, l’increment de les tasques de neteja i manteniment a les voreres, calçades i zones verdes, així com la millora de la senyalització i la implementació de mesures per millorar la mobilitat.

  “La millora dels equipaments i serveis dels polígons industrials és competència exclusiva de l’Ajuntament”, ha recordat Nadal, que ha assenyalat “la urgent necessitat de dignificar i dotar de tots els instruments necessaris uns espais que són estratègics per crear ocupació i crear riquesa a la ciutat”