Dídac Nadal pregunta el perquè del retard en la substitució dels contenidors soterrats

    Es tracta d’una actuació que la ciutadania fa molts anys que espera i la previsió era que es dugués a terme l’estiu de l’any passat

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha registrat aquest dijous una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia per tal de conèixer els motius pels quals no s’estan substituint els contenidors soterrats de la ciutat per altres de superfície. Es tracta d’una actuació que estava prevista per l’estiu passat i que va ser acordada gràcies a una moció de la mateixa formació l’octubre de l’any 2015.

    “Molts veïns i veïnes estan patint diàriament les constants molèsties que provoquen els contenidors soterrats: olors, filtracions, brutícia, soroll… En molts casos, resulten un perill per als usuaris”, ha manifestat Nadal, que ha recordat que “han quedat obsolets” i que “els contenidors de superfície que han de substituir les illes dels soterrats ja es van adquirir l’any passat”.

    “La primera actuació la va dur a terme l’Autoritat Portuària al Serrallo i, mesos més tard, l’octubre passat, l’Ajuntament va procedir, per motius d’urgència, a retirar els contenidors soterrats de La Floresta. Des de llavors no s’ha substituït cap altra illa de contenidors d’aquestes característiques”, ha explicat Nadal. “Volem conèixer el perquè d’aquest retard”, ha conclòs el portaveu de Junts per Tarragona.