Detinguts per 3 homicidis relacionats amb el conflicte entre bandes dominicanes

    Els fets es van produir al Prat de Llobregat i a Sant Joan Despí

     Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones de nacionalitat dominicana per la seva presumpte relació amb un homicidi a Sant Joan Despí (Baix Llobregat) i un doble homicidi al Prat de Llobregat els passats 28 de març i 27 d’abril, respectivament, en el marc de la disputa entre dues bandes dominicanes. Segons els Mossos d’Esquadra, es tracta de tres homes i una dona de 40, 22, 30 i 25 anys. Les detencions, dues de les quals van tenir lloc a Barcelona i les altres dues a l’Hospitalet de Llobregat, es van produir aquest dimarts al matí. Tots ells passaran demà a disposició del jutge. Pel que fa la investigació, continua sota secret de sumari.
    El doble homicidi del Prat de Llobregat es va produir al barri de Sant Cosme el passat 27 d’abril a la nit. La policia va rebre l’avís un veí perquè havia escoltat unes detonacions d’arma de foc que provenien d’un pis del carrer Ramon Codina i en arribar al lloc, els Mossos d’Esquadra van trobar les dues víctimes mortals i una dona ferida, que va quedar finalment detinguda per una ordre pendent per un delicte de lesions en una discoteca.

    D’altra banda, el 27 de març, es va localitzar el cos sense vida d’un altre individu sense documentació a Sant Joan Despí, en una zona industrial i prop de la carretera BV-2001. L’home tenia les mans lligades a l’esquena.