Detinguts dos menors sorpresos robant al Col·legi Parc de l’Aigua de Lleida

  Els joves van intentar fugir corrent però van ser interceptats pels agents al carrer Sant Paulí de Nola

  La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir la matinada de diumenge dos menors, de 14 i 17 anys, ambdós nascuts al Marroc i veïns de la capital del Segrià, com a presumptes autors d’un robatori amb força al Col·legi Parc de l’Aigua. Una patrulla del cos va acudir al centre educatiu cap a les 4.25 hores després de rebre l’avís de l’alarma del menjador. En arribar al lloc, els agents van observar una llum que semblava d’una llanterna i dos joves que sortien per una finestra. Els urbans van demanar-los que s’aturessin però els menors van fer cas omís i van marxar corrent en direcció al carrer Sant Paulí de Nola, on van ser interceptats poc després. Els agents els van localitzar en una motxilla que duien diferents objectes com ara una espàtula de pintor, guants i unes samarretes amb les que s’haurien tapat la cara mentre corrien en la fugida. La Guàrdia Urbana també va trobar a l’interior del col·legi un aparell de televisió que suposadament els assaltants havien preparat per endur-se, a més de quatre taquilles del vestuari forçades.
  D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir en una altra actuació uns altres dos menors, de 14 i 17 anys, nacionalitat espanyola i també veïns de Lleida, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

  Un ciutadà es va personar diumenge a les 17.40 hores a les dependències del cos policial per denunciar el robatori de què havia estat objecte el seu fill al carrer Parc Santa Cecília, després que dos nois li haguessin donat un cop de puny a la cara per prendre-li el patinet que duia.

  El denunciant va facilitar la descripció física dels joves autors dels fet. Els agents van iniciar una recerca per la zona del Centre Històric i l’Eix Comercial, moment en que van ser avisats que en un establiment del carrer Vila de Foix s’havia produït un furt d’una bossa de mà a una dona d’avançada edat i que la descripció era la mateixa dels autors del robatori del patinet.

  Poc després, agents del cos van localitzar al carrer la Palma dos menors que coincidien amb la descripció facilitada. Un dels joves, a més, duia el patinet que haurien sostret hores abans. Els nois van reconèixer haver robar el patinet, així com la bossa de mà a una dona gran davant de la Catedral. Davant això, els agents van detenir els dos menors.