Detingut un home per agredir sexualment la seva filla durant cinc anys

L'home n'hauria començat a abusar quan la noia era menor.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a Palma (Mallorca) un home com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual, per abusar-ne des que era menor i durant un període de 5 anys.

Segons un comunicat del cos, que recull Europa Press, la filla va denunciar els abusos del seu pare sent ja major d’edat, i la policia va iniciar la investigació.

La noia vivia inicialment amb la seva mare, però davant la insistència del pare, va acabar per anar a viure amb ell. L’home va aconseguir allunyar-la, de mica en mica, de la seva mare i la família materna i va ser quan la va tenir aïllada que va començar a cometre abusos amb ella.

Els abusos i agressions sexuals es produïen sempre que el pare en tenia ganes i de forma repetida, quan eren ells dos sols, tant a l’habitatge del pare com en diferents hotels. L’home va arribar a abusar de dues amigues de la seva filla a qui va fer tocaments a les parts íntimes.

Després d’una exhaustiva informació recollint proves i testimonis, la policia va procedir a la detenció de l’abusador aquest diumenge passat, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.