Detingut per simular el robatori d’un vehicle per cobrar l’assegurança a Tarragona

    El detingut, veí de la capital tarragonina, va intentar estafar 70.000 euros a la seva asseguradora

     Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat un home per simular el robatori d’un vehicle per cobrar l’assegurança a Tarragona. El detingut, de 55 anys, nacionalitat espanyola i veí de la capital tarragonina, va intentar estafar 70.000 euros a la seva asseguradora. Els Mossos van iniciar la investigació a partir de la denúncia que el detingut va posar el passat 22 de setembre del 2017. L’home explicava que havia deixat estacionat un vehicle de gamma alta a Tarragona i en tornar a buscar-lo va veure que ja no hi era.
    Els investigadors van fer-se càrrec del cas i van començar a fer comprovacions per tal de localitzar el vehicle i la persona que suposadament l’havia robat. Mentrestant, el denunciant es va posar en contacte amb la seva asseguradora per aconseguir una indemnització que ascendia a 70.000 euros.

    Amb la investigació oberta, el 22 de desembre, el propietari del vehicle va informar-los que ell mateix havia localitzat el seu cotxe estacionat en un carrer de Salou i l’havia pogut recuperar. Les circumstàncies de la troballa i la declaració de l’individu van fer que els investigadors continuessin amb el cas. Després de diverses indagacions, els mossos van comprovar que el vehicle no havia estat mai sostret ja que es va poder veure el detingut amb el seu vehicle durant el temps que se suposava que el cotxe estava sostret.

    Els mossos van detenir l’home per simular un delicte i per estafa. Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de comparèixer davant del jutge.