Detingut l’autor d’un robatori amb violència a un home de 80 anys a Reus

  El lladre es va aprofitar de la bona fe de la víctima per robar-li un penjoll d’or valorat en 700€

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus van detenir el dimarts dia 11 de juliol,  un home de 21 anys de nacionalitat marroquina i amb domicili a Reus, com a presumpte autor d’un robatori amb violència.

  Els fets van succeir al voltant de les 16:00 hores del dia 14 de juny, mentre la víctima es trobava al jardí exterior de casa seva a Reus.

  El lladre es va apropar a la porta del jardí que estava tancada, i mentre li mostrava a l’home gran un intermitent de vehicle li anava dient coses en un idioma que ell no entenia, la víctima en creure que li estaven demanant ajut  es va apropar fins el límit de la tanca, moment en el qual el lladre va aprofitar per arrancar-li d’una estrebada el penjoll d’or valorat en 700€.

  L’autor dels fets va fugir de la zona ràpidament en bicicleta i ja no se’l va poder localitzar per les proximitats de l’habitatge.

  Gràcies a la perícia dels investigadors, després de quatre setmanes de feina, es va poder identificar i detenir finalment l’autor dels fets.

  El detingut, que acumula set antecedents per delictes similars contra el patrimoni, va passar el dia 12 de juliol a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.