Detingut l’agressor sexual de Poble Sec a Barcelona

    Els Mossos han detingut l'autor de les cinc agressions sexuals a Poble Sec, que assaltava les víctimes quan es disposaven a entrar a casa

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de nacionalitat paquistanesa com a presumpte autor de cinc agressions sexuals comeses al barri de Poble Sec de Barcelona entre final de juliol i setembre. Segons la policia el detingut seguia la víctima fins al seu domicili i aprofitava d’entrar a la finca abans que la porta principal es tanqués i, un cop a l’interior, assaltava les víctimes per darrera amb violència, les subjectava amb força i els tocava les parts íntimes. A partir de les declaracions de les víctimes i amb la descripció de l’agressor, el passat 24 d’octubre els Mossos van detenir l’home, que no té antecedents. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
    En tots els casos els investigadors van constatar que l’autor dels fets actuava sempre amb el mateix procediment. A partir de les declaracions de les víctimes es va poder determinar que totes havien passat pel mateix lloc abans de ser agredides, una zona amb molta afluència de gent del Poble Sec de Barcelona. Amb aquesta informació i la descripció de l’autor dels fets, un home d’entre 35 i 45 anys i que portava el cap rapat, es va dur a terme un dispositiu policial encaminat a poder identificar-lo. El passat 24 d’octubre els mossos van poder identificar l’home, que no tenia antecedents, i el van detenir.

    En el moment de la detenció portava la roba que les víctimes havien descrit que duia quan les va assaltar. Durant l’entrada i escorcoll realitzada al seu domicili, els investigadors van poder intervenir també la roba que l’autor hauria utilitzat en d’altres fets.