Detingut un fals dentista a Barcelona

    No estava col·legiat ni habilitat per exercir cap activitat mèdica, i la clínica estava en pèssimes condicions de neteja

    Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 56 anys de Sant Boi de Llobregat com a pressumpte autor d’un delicte d’estafa i d’intrusisme laboral per fer-se passar per dentista i tenir una falsa consulta a Barcelona, la qual estava en condicions d’insalubritat.

    Segons un comunicat, la investigació va començar el 15 d’abril, degut a la denúncia d’un client que explicava que l’any 2015 va pagar 1.580 euros per un tractament en una clínica del carrer Espronceda de Barcelona, però que només li van realitzar una extracció i unes cures.

    Davant la dificultat de contactar amb el soposat odontòleg, per continuar amb el tractament, va començar a sospitar que era víctima d’una estafa. També va comprovar com a la factura que li havien fet no hi havia número de col·legiat.

    Els Mossos van acudir el 17 d’abril a la clínica, en el districte de Sant Martí, van descobrir que es tractava en un estat precari i van detenir al professional i a un ajudant.