Detenen un empleat d’un supermercat per estafar a gent gran robant-los les dades de les targetes

    Van estafar més de 6000 euros i compraven objectes per internet amb les dades bancàries de les víctimes

    Els Mossos d’Esquadra van detenir una parella per delicte continuat d’estafa a gent gran el 29 de juny a Barcelona. S’han localitzat vuit víctimes i el total estafat arriba als 6.032 euros, tot i que no es descarta que hi hagi més afectats, segons informació dels Mossos d’Esquadra. L’home detingut treballava en un supermercat i aprofitava la vulnerabilitat de les víctimes per copiar les dades de les targetes bancàries, i després la parella feia compres per internet. Al domicili dels detinguts es van trobar 41 objectes comprats online de manera fraudulenta, principalment productes electrònics, roba, sabates i complements.
    La parella, de 41 i 35 anys, utilitzava les dades bancàries i personals dels estafats per fer les compres, i amb aquest objectiu va crear correus electrònics al seu nom, tot i que l’adreça postal per rebre els objectes era la dels estafadors.
    Les persones detingudes van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs i també se’ls ha retirat el passaport. La investigació continua oberta a l’espera de noves dades.