Detectat un nou taller mecànic il·legal a Ponent

    Durant el 2016 s’han descobert 25 activitats d’aquest tipus al conjunt de la demarcació

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Guàrdia Civil ha detectat un nou taller mecànic il·legal a les comarques de Ponent que se suma als dos que ja havien trobat des del gener. En aquest cas, la instal·lació era al municipi de Térmens (Noguera). Dimarts passat agents de la Patrulla de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (Paprona) van observar que davant del canal de rec que travessa el poble hi havia una persona reparant un automòbil al costat d’un magatzem agrícola en desús. També van veure que dins la nau hi havia diversos vehicles en estat de reparació i eines pròpies d’un taller. També hi havia bidons amb oli usat. A terra hi havia restes “nombroses” d’olis usats, diversos filtres i envasos cremats.

    Un cop identificada la persona que feia les feines, així com el responsable del magatzem, es va comprovar que no tenien cap autorització per a un taller mecànic ni per a la producció i gestió de residus. A més, el fet que l’activitat es fes al costat del canal podia “afectar directament” l’entorn natural. El cos policial subratlla que el responsable de l’activitat havia estat denunciat l’any passat a la província d’Osca per fets similars.

    Finalment, la Guàrdia Civil destaca que durant el 2016 es van descobrir 25 tallers mecànics il·legals a tota la demarcació de Lleida.