Desmantellen un punt de venda de cocaïna a Badalona

Els Mossos detenen dos homes amb diversos antecedents policials

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de cocaïna a Badalona i han detingut dos homes, de 57 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina respectivament, i veïns d’aquest municipi, acusats de tràfic de drogues. La compravenda es feia al replà de l’escala o a l’exterior d’un pis del carrer Rosselló. L’operatiu ha permès intervenir 120 grams de cocaïna, que tindria un valor de 15.000 euros en el mercat il·lícit, i 5.000 euros en efectiu. Els dos arrestats, que tenien diversos antecedents policials, van passar a disposició judicial el 26 d’abril. El magistrat va decretar la seva llibertat amb càrrecs i hauran de personar-se al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes.
La investigació es va iniciar a principis d’aril, quan els agents van tenir coneixement que en un pis del carrer Rosselló de Badalona es podria estar venent droga. Immediatament es va iniciar una investigació que va confirmar les sospites.

Per tal d’adquirir la droga, els compradors s’adreçaven al pis avisant per telèfon prèviament el venedor. La compravenda es feia al replà de l’escala o a l’exterior.

Les detencions es van poder fer el 23 d’abril quan van ser enxampats ‘in fraganti’ quan intercanviaven la droga per diners amb un comprador a la via publica. En el moment de la detenció se’ls va comissar prop de mil euros en efectiu, diverses monodosis de cocaïna preparada per a la venda, una navalla i diversos telèfons mòbils.

L’endemà de la seva detenció, els investigadors van escorcollar els domicilis dels arrestats, situats als carrers Rosselló i Nàpols de Badalona, gràcies a l’autorització del Jutjat d’Instrucció 2 de Badalona. Un d’aquests domicilis es feia servir per preparar la droga per a la venda. En total es van intervenir 120 grams de cocaïna i prop de 5.000 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d’estupefaents. El valor de la substància intervinguda seria d’uns 15.000 euros en el mercat il·lícit.

El 26 d’abril els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar llibertat amb càrrecs i l’obligació de personar-se al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes.