Descobreixen un taller mecànic il·legal a les Terres de l’Ebre

Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tortosa i del Delta de l’Ebre (Tarragona) han desarticulat un taller mecànic presumptament il·legal en els baixos d’un habitatge particular de Lligallo del Gànguil, en el municipi de Camarles (Tarragona).

El cos va rebre notícies sobre l’existència d’un possible taller mecànic il·legal en aquest municipi al febrer i va iniciar les gestions pertinents en tota la zona, ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat aquest dimecres.

Els agents van esbrinar que el taller es trobava en algun lloc de la pedania de Lligallo del Gànguil i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder situar-lo en els baixos d’un habitatge particular i procedir a la seva inspecció.

En el taller es feien presumptes tasques de reparació i manteniment de vehicles de tota mena sense Llicència Municipal Mediambiental, Registre de Seguretat Industrial ni Registre de Productor de Residus.

Els agents han formulat diferents denúncies en matèria de residus dirigides a l’Ajuntament de Camarles i a les Conselleries de Vicepresidència i Territori i d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.