Desarticulen un grup criminal dedicat al tràfic de drogues al detall a Cambrils

  Es van detenir cinc persones i es van intervenir 450 grams d’haixix

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de drogues al detall a Cambrils, al Baix Camp. Conjuntament amb agents de la Policia Local de Cambrils, es van detenir quatre homes i una dona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal. Durant el dispositiu es van intervenir 450 grams d’haixix. A més, es va investigar dos homes per un delicte contra la salut pública. Les detencions venen després d’un dispositiu que es va començar al febrer després de detectar diversos punts de venda de drogues als voltants de l’estació de tren de Cambrils. Després de fer vigilància a la zona, es van confirmar gairebé 60 vendes de droga en menys d’un mes.

  Els investigadors van poder determinar l’existència d’una xarxa de distribució de substàncies estupefaents en mans d’un grup organitzat. En aquest sentit, es va comprovar que els membres del grup desarticulat s’havien especialitzat i cadascú tenia un rol determinat dins de l’organització especialitzada en el tràfic de drogues. Entre els cinc detinguts hi ha el cap del grup criminal.

  Durant el dispositiu es van fer dues entrades judicials en els domicilis dels que es considera que eren els responsables del grup i on es van localitzar 450 grams d’haixix, dues dosis d’èxtasi, diners en efectiu, documentació del grup on reflectien les vendes de droga i quatre bàscules i elements utilitzats per tallar les substàncies.

  Els cinc detinguts -quatre homes de 54, 47, 42, 39 anys i una dona de 45 anys- passaran en les properes hores a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

  Inspeccions administratives
  A banda d’aquesta operació, aquest dijous també es van portar a terme tres inspeccions en establiments comercials a Cambrils per la seva presumpta relació amb el tràfic de drogues. Mossos i Policia Local van identificar 20 persones i van clausurar dos dels tres
  establiments per permetre la venda de droga a l’interior.