Denuncien un veí de Tortosa per descurança d’un ase i un poni

  Els agents van localitzar els animals lligats a unes oliveres amb evidents símptomes d’abandonament sense menjar ni aigua al seu abast

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient van denunciar el passat 6 de juny un veí de Tortosa per descurança en la tinença d’animals.

  Els agents van localitzar en una finca d’oliveres, situada a la partida del Coll de l’Alba (Tortosa), un ase i un poni els quals presentaven un greu estat d’abandonament.

  El poni es trobava lligat a una olivera amb un cadenat d’uns 4 metres i no tenia cap tipus de menjar al seu abast. L’animal presentava un evident estat de desnutrició.

  En una altra zona de la finca els agent van observar un ase que es trobava lligat a una altra olivera.

  En aquesta ocasió l’animal tenia una cadena metàl·lica, la qual havia quedat embolicada a una pota, cosa que l’impossibilitava la mobilitat. Tampoc tenia menjar al seu abast, el recipient de l’aigua estava tombat al terra i presentava símptomes de desnutrició.

  Davant de totes aquestes irregularitats els policies van iniciar gestions per tal de localitzar el propietari dels animals, cosa que van poder fer mitjançant la lectura del xip identificador que portava el poni.

  Un cop localitzat el propietari, va ser denunciat per totes les infraccions detectades.