Denuncien l’incivisme i la inseguretat a les comunitats de veïns de Camp Clar

  Abelló ha qualificat “d’esperpèntic” l’absolut immobilisme de l’equip de govern davant les reiterades demandes dels veïns i veïnes de la zona

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) que planifiqui i executi de forma immediata totes les mesures necessàries per posar fi a l’incivisme i a la inseguretat que existeix a les comunitats de veïns del carrer Riu Llobregat de Camp Clar.

  Abelló ha qualificat “d’esperpèntic” l’absolut immobilisme de l’equip de govern davant les reiterades demandes dels veïns i veïnes de la zona, els quals fa molts anys que són víctimes de nombrosos actes incívics al costat de casa seva. “Parlem d’acumulacions de tot tipus de deixalles i bosses de brossa al costat dels portals, pixums, excrements, graffitis, destrossa de mobiliari urbà…”, ha explicat el portaveu del Partit Demòcrata.

   “Cal incrementar els serveis de neteja i manteniment tant a les zones comunitàries com al voltant dels blocs del carrer Riu Llobregat”, ha manifestat Abelló, que també considera absolutament necessari que l’equip de govern faci complir l’ordenança per posar fi a l’incivisme.

   “Fa anys que els veïns i veïnes d’aquesta zona de Camp Clar reclamen més presència policial”, ha reclamat el portaveu del Partit Demòcrata, que, en aquest sentit, considera que caldria reforçar la Unitat de la Policia de Proximitat.

  “Tothom té dret a sentir-se còmode i protegit en qualsevol lloc i encara més a l’espai públic”, ha conclòs Abelló