Denuncien a un conductor per positiu d’alcoholèmia de 1,01mg/l

    És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat

    Segons informa la Guàrdia Urbana, aques dijous, 8 de juny a les 00:53h, a la plaça de les Oques, una patrulla policial ha aturat un vehicle Citroen C15 i ha instruIt diligències judicials al conductor, de 44 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques en haver donat un resultat positiu de 1,01 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia que se li va practicar.

    És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l’efecte de l’alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, 0,40 en cas d’accident. pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.