Demanen que Guillem Boneu convoqui una reunió amb Aigües de Lleida i els veïns

    El PDeCAT de Sucs demana que es convoqui amb urgència després que els veïns hagin començat a rebre cartes d’aquesta companyia reclamant-los que signin un contracte nou en substitució del vigent

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Els membres del PDeCAT a la Junta Veïnal de Sucs, Laura Berenguer, Rosa Plana i Josep Torres, reclamen al president de l’Entitat Municipal Descentralitzada, Guillem Boneu, que convoqui amb urgència una reunió amb representants d’Aigües de Lleida i els veïns del poble després que en els últims dies hagin començat a rebre cartes d’aquesta companyia reclamant-los que signin un contracte nou en substitució del vigent.

    Des del divendres de la setmana passada, Aigües de Lleida està contactant amb els veïns de Sucs perquè signin aquest document amb urgència. En alguns casos, fins i tot la data límit que se’ls dona és la mateixa de la recepció de la carta. Des del PDeCAT s’alerta que a la lletra petita del nou contracte hi ha un punt que assenyala que tots els costos dels treballs de reparació de la xarxa que s’hagin de fer aniran a càrrec dels veïns, un punt especialment preocupant en un lloc amb canonades molt velles i que pateixen trencaments força sovint.

    Els veïns diuen que trucant al telèfon de Madrid que s’adjunta al document, tampoc no els donen cap explicació. És per aquest motiu que des del PDeCAT s’insta a Manel Boneu a que convoqui una reunió amb l’empresa subministradora d’aigua i els veïns de Sucs.