Demà es presenten els Jocs Mediterranis a Barcelona

La presentació es realitzarà al Consell Municipal de l'Esport de Barcelona

0
367

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, farà demà una presentació dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 a la sessió del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona, que tindrà lloc al Saló de Cent del consistori de la capital catalana.

El Consell Municipal de l’Esport de Barcelona és un òrgan de participació sectorial que té per objectiu implicar els diversos agents i actors relacionats amb el món de l’esport en el foment de l’activitat física a la ciutat. En el consell, a més de representants dels grups municipals presents a l’ajuntament barceloní, també hi són presents representants de federacions catalanes de l’esport, representants d’empreses gestores d’equipaments esportius i esportistes i exesportistes d’alt nivell, entre molts d’altres.

La sessió de demà del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona començarà a les 18 h i estarà presidida per Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament barceloní.

Cal recordar que les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona acolliran la competició d’hípica dels Jocs Mediterranis.

FER UN COMENTARI