Demà es dóna el tret de sortida a la SB Hotels Marató Tarragona

  El dorsal es podrà recollir aquest dissabte entre les 15.30 i les 19.30 hores a la fira del corredor

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Demà diumenge 28 de gener tindrà lloc la Marató SB Hotels a Tarragona, que comptarà amb curses de diferents durades: des de 5 quilòmetres, passant per la de 15, la de 30 i la de 42 quilòmetres. El temps màxim per completar les tres primeres, que sortiran a les 9 hores a l’”Anella Olímpica” dels JJMM, serà de 5 hores i 15 minuts.

  El dorsal es podrà recollir aquest dissabte entre les 15.30 i les 19.30 hores a la fira del corredor, que es troba a les Pistes d’Atletisme de Camp Clar – Anella Mediterrània, ja que el diumenge només la podran recollir els qui no pertanyin a la província de Tarragona i s’hagin inscrit prèviament.

  SB Hotels Marató Tarragona posa a la disposició dels participants diversos serveis com el control mitjançant un xip, un pàrquing exclusiu pels inscrits, servei de guarda-roba, corredors guia i vestidors i dutxes per agilitzar la jornada als corredors.

  Els trofeus s’atorgaran als tres primers classificats de la general masculina i femenina i al primer de cada categoria, que es divideix en Senior masculí, M40, M50 i M60, i Senior femení, F40, F50 i F60.

  Yolanda Mir