Demà a Reus, una jornada centrada en la indústria agroalimentària

11 de desembre de 2018 a les 09:07h

Aquest dimecres 12 de desembre tindrà lloc a la Fira de Reus la jornada “Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona”, organitzada pel Food n’Nutrition Cluster, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

La jornada acollirà diferents intervencions d’especialistes del sector que abordaran aspectes concrets relacionats amb els reptes de la indústria agroalimentària. La darrera de les intervencions, a càrrec d’Ignasi Papell, responsable de desenvolupament de negoci d’Eurecat, se centrarà en un dels objectius del projecte Nutrisalt.

NutrisaltEl projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus i amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.

Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, disposa d’un pressupost de prop de dos milions d’euros, cofinançats al 50% amb fons provinents del programa FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona. La resta l’aporten les institucions implicades en el projecte

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit