Decomissen 11.000 plantes de marihuana i 500.000 euros en l’operatiu antidroga al Camp de Tarragona

    Nou detinguts en els tretze escorcolls efectuats conjuntament per Mossos d'Esquadra i Policia Nacional al llarg d'aquest dilluns al matí

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Pla general d'un agent dels Mossos d'Esquadra carregant dues plantes de marihuana intervingudes en l'operatiu contra el tràfic de drogues a Tarragona. Imatge de l'11 de febrer del 2019. (Horitzontal)

    L’operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional al Camp de Tarragona i el Baix Penedès ha permès decomissar 11.000 plantes de marihuana i 500.000 euros. Els agents han detingut, de moment, nou persones –de nacionalitats espanyola i marroquina- i han fet tretze escorcolls –nou dels quals simultanis-, en els quals també han trobat una arma de foc curta. Per desmantellar diverses plantacions interiors de marihuana situades en xalets a les urbanitzacions de Monnars i de la Móra (Tarragona), a Castellvell del Camp i a l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp), i a la urbanització de Les Pedreres, a Santa Oliva (Baix Penedès). Els agents han intervingut plantes en totes les fases de creixement.

    En l’operació, que encara no ha finalitzat, també ha participat personal de la companyia elèctrica per tallar el subministrament, ja que s’ha confirmat que en molts casos la llum estava punxada. Personal tècnic s’emportarà focus, ventiladors i altres aparells necessaris per mantenir les plantacions. El cas el porta el jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona.