Cs Vilanova i la Geltrú presenta als seus tres primers candidats

  La portaveu municipal, Erika Quintero ha assegurat que “s'han tingut en compte els perfils professionals i la dedicació i el compromís amb el projecte de Ciutadans i la ciutat”

  Ciutadans (Cs) de Vilanova i la Geltrú, ha presentat oficialment els tres noms que encapçalaran la llista a la ciutat per a les eleccions municipals del 26 de maig. L’alcaldable de Cs, Erika Quintero, ha dipositat la seva confiança en Toni Medialdea, qui ocuparà la segona posició i en Cristina de Pelegrí, com a número tres.

  Quintero ha assegurat que per a la confecció de la llista s’ha tingut en compte els “perfils professionals, així com la dedicació i el compromís amb el projecte de Ciutadans i a la ciutat”.

  El cap de llista, de 38 anys, és Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i advocada en exercici des de l’any 2007, especialitzada en Dret Penal; a més de presentar-se com a alcaldable en les pròximes eleccions per Ciutadans a Vilanova i la Geltrú, també forma part en la llista al Congrés per la Província de Barcelona, encapçalada per Inés
  Arrimadas.

  Toni Medialdea, de 54 anys, Màster en Gestió Financera Econòmica (E.A.D.A) i Màster Tributari (E.A.E), actualment treballa com a Consultor de Gestió i Organització d’Empreses. És el responsable del grup de treball d’hisenda de l’Agrupació de Cs de Vilanova i la Geltrú.

  Cristina De Pelegrí, de 53 anys, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, en l’actualitat treballa com a autònoma en el sector immobiliari. És la responsable de logística de l’Agrupació de Cs de Vilanova i la Geltrú.