Cs Tarragona proposa que Espimsa segueixi gestionant el Mercat de la Part Alta

    Pedro Sánchez (Cs) a Elvira Ferrando: "vostè vol treure's de sobre el mercat de la Part Alta perquè no té idees per revitalitzar-ho"

    El representant del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Tarragona a Espimsa, Pedro Sánchez, ha proposat que “sigui Espimsa qui continuï gestionant el mercat de la Part Alta amb la finalitat de tornar a obrir-ho i dotar a la zona d’un comerç de proximitat”, després que Espimsa hagi anunciat la seva cessió a la conselleria de Cultura per crear un Centre d’Art.

    El regidor de la formació taronja ha defensat “posar el comerç com un dels eixos estratègics de la ciutat”. Per això, ha apostat per “modernitzar, actualitzar i adaptar als nous temps el mercat de la Part Alta perquè torni a ser un referent”, i ha criticat que la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, “vulgui treure’s de sobre el mercat de la Part Alta perquè s’ha quedat sense idees per revitalitzar-ho”. En aquest sentit, ha apuntat que “en altres ciutats d’Espanya com Còrdova o Toledo existeixen mercats semblants als centres històrics”.

    Finalment i en referència a un centre d’art, Sánchez ha proposat “utilitzar una part de les instal·lacions del Banc d’Espanya, on a més del centre d’informació turística es podria incloure un espai d’autogestió per a exposicions i artistes locals”. En aquest sentit, ha considerat que “una de les ales de l’antiga tabacalera també podria ser un espai ideal per a l’art i la cultura”.