Cs reitera el seu suport a l’estudi epidemiològic durant la reunió amb la CET

    Viñuales ha assegurat haver parlat amb alguns responsables de la petroquímica, als quals assegura que "els hi sembla bé que es porti a terme aquest estudi"

    Els representants de Mare Terra Fundació Mediterrània i la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) s’han reunit per segona vegada -aquest dijous- amb partits polítics de la ciutat. Els regidors tarragonins Rubén Viñuales i Sònia Orts, del grup municipal de Ciutadans, han estat els convidats.  Viñuales ha reiterat que la seva formació dona un suport “total” a la realització d’un estudi epidemiològic al Camp de Tarragona. Així doncs, tots els grups municipals que han participat en les reunions fins al moment s’han mostrat favorables a portar endavant aquesta reivindicació històrica de Mediterrània.

    En aquest sentit, Viñuales ha recordat que “Ciutadans ha votat a favor de l’estudi epidemiològic quan el tema s’ha portat al plenari”. “Jo sóc de Campclar i he viscut tota la vida al costat de la petroquímica, així que sempre he tingut clar que aquest estudi o un altre similar és necessari”, ha dit el regidor. Viñuales, però, ha anat més enllà i ha assegurat haver parlat amb responsables de la petroquímica. “Els hi sembla bé que es porti a terme aquest estudi. Així que no hi ha excuses per no fer-ho”, ha sostingut.

    Els dos responsables de Cs també han dit que l’altra gran reivindicació de Mediterrània i la CET per millorar la connexió entre la ciutat i els barris, és la seva “gran prioritat” i serà el seu “projecte principal” si guanyen les eleccions. Altres temes que s’han posat sobre la taula han estat la creació d’una àrea de mediació ambiental, un pla de xoc per als barris o la millora del servei de rodalies. Els presidents d’entitats de la CET que han assistit a la trobada han pogut intercanviar impressions i han donat el seu parer sobre altres qüestions de la ciutat que els preocupen.

    La pròxima reunió dins d’aquesta ronda de trobades amb polítics es durà a terme el dimarts dia 16 amb diversos representants del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya.