Cs afirma que el Servei Català de la Salut no té cap projecte per a l’Hospital de Sant Joan de Reus

    Pepa Labrador (Cs) critica que “el mateix director del CatSalut hagi reconegut que no pot contestar res” sobre el Consorci Generalitat-Ajuntament que ja hauria d’estar gestionant l’Hospital de Reus

    Els consellers de Ciutadans (Cs) a la societat Hospital Sant Joan de Reus han votat avui en contra del nomenament d’un nou director provisional per al centre hospitalari reusenc, perquè creuen que “és un nomenament fet a dit” i que “només serveix per perllongar l’agonia” de l’Hospital. Així ho ha manifestat la consellera de Cs i portaveu adjunta de la formació a l’Ajuntament de Reus, Pepa Labrador, en finalitzar la reunió del consell d’administració de l’Hospital, a la qual ha assistit el director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella.

    “El sr. Comella ens ha confirmat les nostres sospites que el mateix CatSalut desconeix què cal fer per salvar l’Hospital de Reus de la fallida econòmica i que no té cap projecte per al centre”, ha assegurat Labrador. I ha destacat les paraules del director del CatSalut, que “ha manifestat que no podia contestar res” sobre el Consorci Generalitat-Ajuntament, que en teoria hauria d’estar ja gestionant l’Hospital, i “que no sap de quina manera s’ha d’arbitrar la solució”, en referència als problemes econòmics i financers que arrossega el centre hospitalari, i que “acaben repercutint en el servei assistencial que es presta als ciutadans”.

    Per a Labrador, aquestes declaracions “demostren la falta de transparència del govern local i confirmen el que Cs sempre ha pensat: que, més enllà de les bones paraules, ni l’equip de govern de Reus ni la Generalitat tenen un projecte ferm per a l’Hospital”. La regidora ha afegit que Cs presentarà en breu “una proposta seriosa i responsable per solucionar el principal problema de la ciutat”.