Creu Roja, escollida com a beneficiària de la Fundació PortAventura

  La recaptació total va ser de 20.500 euros, que es van repartir entre tres entitats

  La Creu Roja a Tarragona ha estat una de les tres entitats beneficiàries de la tercera edició del Torneig de Golf Solidari organitzat per la Fundació PortAventura i que s’ha celebrat aquest passat dissabte 25 de novembre a les instal·lacions del Lumine Golf Club, situat al costat de PortAventura World.

  La recaptació total aconseguida va ser de 20.500 euros, a repartir a parts iguals (6.834€) entre la Creu Roja a Tarragona, l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí i la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiela Obrim Somriures. El donatiu va ser recollit per Ramon Valeriano, vicepresident de la Creu Roja a Tarragona, qui va agrair a la Fundació PortAventura el seu gest i va destacar que servirà per “seguir estant al costat de tots aquells que ho necessiten”.

  Els diners ajudaran al fet que l’entitat pugui seguir impulsant la campanya d’alimentació
  infantil durant els pròxims períodes de vacances escolars. La iniciativa permetrà que famílies en situació de vulnerabilitat puguin comprar aliments per als seus fills i filles en
  comerços de proximitat, garantint que els més petits puguin tenir, com a mínim, un àpat de menjar saludable al dia quan no van a l’escola.

  Recollida de joguines
  La col·laboració entre la Fundació PortAventura i la Creu Roja a Tarragona serà visible de nou aquest proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre, en el marc de la campanya de recollida de joguines que organitza Creu Roja Joventut. En aquest sentit, la Fundació PortAventura i PortAventura World posaran a disposició de l’entitat un estand al costat de les taquilles d’accés al parc temàtic per dur a terme la recollida. A més, per tal d’incentivar les donacions, per cada joguina nova (joc de taula o puzle) que s’entregui a benefici de Creu Roja Joventut, la persona que realitzi l’aportació rebrà un val amb el qual fins a 4 persones podran accedir a PortAventura World per 20€ cadascuna.