CORREOS estrena oficina a la Pineda

    Avui l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i el Cap de Sector de Xarxa d’Oficines, Manel Moya, han inaugurat la nova oficina de CORREOS de la Pineda

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El nou local ha estat dissenyat per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los, un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. La nova oficina s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d’aproximadament 2.400 oficines.

    Amb la nova oficina, situada al carrer Isaac Albéniz numero 2, els més de 3.000 veïns i veïnes de la Pineda gaudiran d’un millor servei postal. CORREOS ha ampliat el seu horari, que serà de dilluns a divendres de 10.45 a 14.30 h. i dissabtes de 11.00 a 13.00 h. Aquesta ampliació d’horaris s’emmarca en el pla de CORREOS per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los més proximitat i disponibilitat. A més, a partir d’avui es podran realitzar a l’oficina de la Pineda les mateixes gestions que a la resta d’oficines.

    CORREOS està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps, des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.