Conveni amb els ajuntaments de Perafort i La Secuita pels menjadors escolars

  Aquesta supervisió permetrà millorar la gestió, facilitar l’assessorament del Consell Comarcal en aquells casos que sigui necessari, presentar els informes d’una manera transparent i homogènia i garantir totes les àrees que inclouen el servei

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès

  Els menjadors escolars, gestionats per iniciativa de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes amb el suport i col·laboració de la direcció i equip humà de cada centre, generalment tenen delegada la gestió directa al Consell Comarcal del Tarragonès.

  Aquest no és el cas dels municipis de Perafort i la Secuita, que l’han delegat als seus ajuntaments.

  Així com es va fer fa unes setmanes amb les AMPA’s, per tal de portar una gestió uniforme i homologada, el Consell Comarcal, a instancies del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, també donarà suport i supervisarà els processos d’aquests dos municipis en relació als serveis dels menjadors escolars. Aquesta supervisió permetrà millorar la gestió, facilitar l’assessorament del Consell Comarcal en aquells casos que sigui necessari, presentar els informes d’una manera transparent i homogènia i garantir totes les àrees que inclouen el servei. En cap cas, però, es marcaran unes pautes d’actuació de cada AMPA ni de l’ajuntament, que seguiran sent sobiranes en les seves decisions.

  Per tal d’assimilar aquest criteri, Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès ha signat un conveni de col·laboració amb Joan Martí Pla i Eudald Roca, alcaldes de Perafort i la Secuita, que estarà vigent l’any 2022.