El consistori lliura els Premis Vila de Cambrils de fotografia, narrativa i poesia

  L’acte finalitzarà amb la inauguració de l’exposició del 27è Premi de Fotografia Vila de Cambrils

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’Ajuntament de Cambrils lliurarà diumenge, 26 de novembre, els tres premis Vila de Cambrils 2017: el 27è Premi de Fotografia, el 6è Premi de Poesia i el 7è Premi de Narrativa Marítima Josep Lluís Savall.

  L’acte, que tindrà lloc a la Sala de Plens a les 12 hores, comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura, Josep Lluís Abella, i el director territorial del Departament de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs.

  Després del lliurament de guardons, s’inaugurarà l’exposició del 27è Premi de Fotografia Vila de Cambrils, que es podrà visitar a la Sala Àgora de l’Ajuntament fins al 27 de gener de 2018.

  Durant l’acte hi haurà actuacions del Trio de corda de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, format per les alumnes Ariadna Albesa (violí), Mertixell Porta (viola) i Júlia Olivé (violoncel).

  Els tres premis

  El primer premi que es lliurarà serà el de fotografia. La convocatòria organitzada per l’Agrupació Fotogràfica Cambrils ha rebut enguany 1.628 fotografies de 145 autors provinents de 31 països d’arreu del món. El mateix diumenge es farà públic el nom del guanyador o guanyadora, que rebrà el premi d’honor vila de Cambrils dotat amb mil euros i una medalla, i es reconeixeran els millors fotògrafs i fotografies de cadascuna de les quatre categories: retrat, street photo, lliure en color i lliure en monocrom.

  A continuació, es lliurarà el Premi de Narrativa Marítima, que vol promoure la llengua catalana escrita i posar en valor el mar com a element molt important en el desenvolupament de Cambrils. L’autor o autora de l’obra guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 3.000 euros en concepte de drets d’autor, així com l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de l’Editorial Cossetània.

  Finalment, el jurat del Premi de Poesia donarà a conèixer els dos poemes seleccionats entre els 60 treballs presentats a aquesta 6a convocatòria. Els seus autors llegiran les obres guanyadores davant del públic i s’emportaran xecs de 200 i 500 euros respectivament.

  Posteriorment, els assistents podran visitar l’exposició del Premi de Fotografia i brindar per la cultura amb l’acompanyament musical del Duo Brox.