La Conselleria d’Espais Públics de Tarragona reforça la il·luminació al parc Riu Clar

    Aquesta actuació es produeix després d’una reunió entre l’associació de veïns de Parc Riu Clar i el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La conselleria d’Espais Públics ha reforçat la il·luminació de Parc Riu Clar. En aquest sentit s’ha col·locat dos punts de llum: un de similar als existents (3,5m d’alçada i amb una llumenera tipus esfera) i, un altre de més alt, de 8m, amb dos projectors per il·luminar la zona central del parc. El cost total de la inversió és de 5.073€ IVA inclòs.

    Aquesta actuació es produeix després d’una reunió entre l’associació de veïns de Parc Riu Clar i el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Després de l’estudi dels enginyers municipals s’ha decidit reforçar la il·luminació.

    Aquest increment de punts de llum no és nou. Des de l’estiu passat s’han fet diferents intervencions d’ampliació de l’enllumenat públic que responen a la necessitat d’augmentar els punts de llum existents en zones fosques de la ciutat per motius de seguretat. Aquestes intervencions es van iniciar al setembre i van suposar un increment de 23 punts de llum de l’inventari municipal. En concret, es van ampliar en 17 punts de llum en passadissos laterals i a la zona central del Parc de la Ciutat i es van incrementar en 6 punts el carrer Manel Albiach, a la zona de la Savinosa.