La Consellera d’Empresa i Coneixement ha estat l’encarregada d’encendre el primer enllumenat de Nadal de tot Catalunya a Canyelles

    Àngels Chacón ha compartit aquests instants amb els veïns després d'haver signat el llibre de visites d'honor de la localitat

    Durant la tarda d’aquest dijous 22 de novembre, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, ha visitat la localitat de Canyelles amb motiu de realitzar la primera encesa dels llums de Nadal de tota Catalunya.

    L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, no podia evitar emocionar-se pel fet de comptar amb la consellera en un moment tan assenyalat per a la vila. Així ho expressava en el seu parlament on considerava d’ensomni el moment que estava vivint.

    Al seu torn, Àngels Chacón confessava sentir l’esperit de Nadal res més entrar a la vila i agraïa a l’alcaldessa el convit a l’ acte. La consellera s’adreçava al veïnat del municipi lloant el grau d’entusiasme amb què s’ha bolcat per aconseguir aquest esperit nadalenc i amb la il·lusió amb què preparen la fira de Santa Llúcia. Així mateix, aprofitava per recordar a totes aquelles persones que no seran presents aquest Nadal “bé perquè ja no hi són o bé perquè estan a la presó o a l’exili com els meus excompanys de govern” assenyalava Chacón.

    La cloenda de la celebració arribava amb un compte enrere que en finalitzar, i després que la consellera premés un botó, encenia els llums de l’arbre de Nadal ubicat davant de l’Ajuntament així com de la resta de la vila,  sota la caiguda de neu artificial i un castell de focs.