El Consell Comarcal de la Terra Alta rep un reconeixement d’Administració electrònica

    Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans

    El Congrés de Govern Digital Local ha estat el marc escollit per celebrar el lliurament dels Reconeixements d’Administració Electrònica, uns guardons que entrega l’AOC i que premien els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en la implantació de l’Administració digital a les seves organitzacions.

    L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat al Centre de Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB) i ha comptat amb la presència de, gairebé, la totalitat dels premiats. Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’atorguen en base a uns indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC.

    Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans.

    Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’organitzen en set categories d’acord amb el nombre d’habitants de cada ens. En la categoria de consells comarcals han sigut  guardonats el Consell Comarcal de la Terra Alta, el de les Garrigues, el la Garrotxa i el d’Osona.