El concert La Suite de l’Aigua arriba aquest divendres a l’Auditori Diputació de Tarragona

    Interpretada en versió per piano a quatre mans per alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, el concert s’emmarca en la programació cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

    El Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona oferirà aquest divendres, 27 d’abril, el concert audiovisual La Suite de l’Aigua. Amb interpretacions de piano a quatre mans, a càrrec d’estudiants de grau professional del Conservatori. L’acte forma part de la programació cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El concert, amb entrada lliure, s’iniciarà a les 19 hores.

    L’obra fa una reflexió sobre la història de l’aigua a la Terra, el seu origen, la màgia, la història, l’ús actual i les seves emocions, i vol recordar el seu valor incalculable com a patrimoni de vida i recurs limitat. A través d’una estructura de suite clàssica, però amb un tractament contemporani, la interpretació s’acompanya de projeccions audiovisuals i textos. També fa un homenatge a compositors que ja han parlat de l’aigua, com Händel, Bach, Mozart i Chopin.

    La Suite de l’Aigua és una composició musical de Carlota Baldrís que es va estrenar al 2014 a l’Auditori de Barcelona amb un espectacle dirigit per Joan Font (Comediants), que incorporava interpretacions per a violoncel i electrònica, projeccions de vídeo i la intervenció d’un actor.

    Aquest concert visual està inspirat en les investigacions de Masaru Emoto sobre l’efecte de les paraules, la música, els colors, els pensaments i les emocions en les molècules d’aigua, i per tant, en nosaltres mateixos (60% d’aigua i un 75% quan naixem) i en el planeta (75% d’aigua).