Concert de RCS al Bravium i sessions musicals per a nadons al Bartrina

    El primer concert està previst per aquest dissabte dia 16 a les 19:00 h i el segon, el diumenge 17

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 viu aquest cap de setmana alguns dels darrers actes de la seva programació: aquest dissabte dia 16 a les 19:00 h és previst el concert de RCS (Rodríguez-Capdevila-Sáez) al Teatre Bravium, amb música d’estil jazz que presentaran el seu primer treball “Our Love is Here to Stay”. D’altra banda, diumenge 17 s’han programat tres sessions musicals per a nadons al Teatre Bartrina a les 12:00 h, les 16:30 h i les 18:00 h.

    El Bravium serà l’escenari on Angie Rodríguez, Lluís Capdevila i Iván Sáez presentaran el seu darrer treball. Un trio de jazz que va actuar per primer cop l’estiu de 2015 i que combinen veu, piano i saxòfon baríton.

    Diumenge, en tres sessions diferents, el Teatre Bartrina ofereix el programa “Concerts per a nadons. Suite núm. 1. El batec del cargol”, una proposta que pretén arribar a través de la música i el ritme als infants des dels zero anys fins als més grans. Les entrades tenen un preu de 6 euros (de 0 a 4 anys) i 8 euros (a partir de 5 anys).