Comiat dels infants sahrauís del projecte “Vacances en pau” al Centre Cívic Ponent

    L'acte de cloenda consistirà en una actuació de la Colla Gegantera de Reus, a més d'un berenar, una actuació de màgia, un taller de globus amb Dami Delussion i una festa de l'escuma

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dijous 31 d’agost a partir de les 17.30 h es porta a terme al Centre Cívic Ponent de Reus el comiat de les colònies d’infants sahrauís del projecte “Vacances en pau” al Camp de Tarragona. Després de l’estada de dos mesos d’estiu amb famíles d’acollida a Reus, els infants que han participat en aquest projecte es disposen a tornar a casa seva. Van arribar el 4 i el 6 de juliol, i marxaran el proper 2 de setembre.

    L’acte de cloenda consistirà en una actuació de la Colla Gegantera de Reus, a més d’un berenar, una actuació de màgia, un taller de globus amb Dami Delussion i una festa de l’escuma. A més dels membres de l’Associació Hammada Amics i Amigues del Poble Sahrauí, els infants i les famílies d’acollida, es preveu l’assistència de la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

    L’Ajuntament de Reus col·labora amb el projecte “Vacances en pau”, que coordina l’Associació Hammada i la Delegació del Front Polisario a Catalunya. El projecte té com a objectiu fomentar i impulsar l’apropament entre el poble sahrauí i el nostre país. És per aquest motiu que aquest any al Camp de Tarragona han vingut 40 nens, 6 a Reus i 450 a tot Catalunya procedents dels camps de refugiats de Tindouf.