Comencen les obres del nou aparcament dissuasiu de 275 places de l’avinguda dels Països Catalans

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns, 18 de març els treballs de condicionament d’un solar de l’avinguda dels Països Catalans per convertir-lo en una zona d’aparcament gratuït, amb capacitat per a uns 275 vehicles. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Roma Infraestructures, amb un pressupost de 40.509,73 euros.

    El nou aparcament, situat prop de l’entrada a Reus per les carreteres de Falset i de Riudoms, ha de donar servei tan als residents de la zona com als visitants a la ciutat que entren a Reus per aquest dos accessos.

    L’aparcament de l’avinguda dels Països Catalans se suma a l’oferta d’aparcaments gratuïts anunciats recentment: un de 25 places al carrer de Falset, un de 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill i un de 68 places a la plaça del Velòdrom. En total, els quatre nous aparcaments gratuïts sumen 418 pla ces.

    L’oferta de la ciutat d’aparcaments gratuïts en superfície inclou 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar.