Comença un Curs d’operacions auxiliars de serveis administratius

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Un total de 10 persones han iniciat aquest mes de juny el Curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals convocat per l’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball.
    El curs finalitzarà el dia 11 d’octubre d’aquest 2019, amb una durada de 390 hores teòriques + 40 hores de Formació Complementària + 40 hores pràctiques. Va adreçat a persones majors de 16 anys, i prioritàriament, que es troben en situació d’atur i demandants d’ocupació. S’imparteix en horari de nou del matí a tres de la tarda, a l’aula Arxiu de la Biblioteca Municipal de Constantí. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i permetrà l’obtenció de certificat de professionalitat.
    Les unitats de competència consisteixen en realitzar i integrar operacions de suport administratiu bàsic, transmetre i rebre informació operativa en gestions rutinàries amb agents externs de l’organització; i realitzar operacions auxiliars de reproducció i arxiu en suport convencional o informàtic.
    L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.